Haaga-Helian, HAMKin, Laurean, Metropolian ja XAMKin liittouma tarjoaa maksuttoman koodarikoulutuksen!

Tutustu opintojaksoihin

Tutustu opintojaksoihin

Haluatko apua opintojen valintaan? Vastaa 7 kysymykseen. Saat heti suosituksen.

Avaa amkoodari -kysely

Hae syksyn määrärajallisiin AMKoodari-opintoihin!

AMKoodari-hanke toteutti yhteistyössä Työllisyyden palvelutorin kanssa koodarikoulutuksen infowebinaarin 20.5.2020, johon osallistui yli 200 henkilöä. Tapahtuma sai laajalti huomiota ja vilkastutti merkittävästi amkoodari.fi-sivulla vierailuja sekä kaikille viidelle ammattikorkeakouluille tulleita kyselyjä opintomahdollisuuksista.

Infowebinaaripäivänä amkoodari.fi-sivulla oli tuhansia kävijöitä. Ilmoittautumiset avoimiin määrärajallisiin opintojaksoihin jouduttiin sulkemaan pari päivää seminaarin jälkeen, kun opiskelijamäärä tuli täyteen.
 
Non-stop opintojaksoille, joille ei ole erillistä ilmoittautumisaikaa eikä henkilömäärärajaa, on tullut paljon uusia opiskelijoita. Opintojaksoja on avoinna koko ajan ja mukaan pääsee ilmoittautumisen kautta.
 
Mikäli et ole toistaiseksi saanut opiskelupaikkaa toivomaltasi opintojaksolta, olet erittäin tervetullut mukaan syksyn toteutuksiin!

Jokaisella viidellä ammattikorkeakoululla on hakukierros syksyn määrärajallisille opintojaksoille.

XAMKin opintojaksoille voit pääosin ilmoittautua jo nyt. Muiden ammattikorkeakoulujen osalta ensimmäiset ilmoittautumiset avautuvat heinäkuun jälkimmäisellä puolella.

Seuraa AMKoodari.fi-sivustoa, jossa opintojaksot ilmoitetaan perustietoineen. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen löytyvät oppilaitoksen omilta sivuilta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan syksyn toteutuksiin!

 

 

Takaisin etusivulle

Koulutuksen rahoittaa:
Opetus- ja kulttuuriministeriö

Tietosuojaseloste