Haaga-Helian, HAMKin, Laurean, Metropolian ja XAMKin liittouma tarjoaa maksuttoman koodarikoulutuksen!

Tutustu opintojaksoihin

Tutustu opintojaksoihin

Haluatko apua opintojen valintaan? Vastaa 7 kysymykseen. Saat heti suosituksen.

Avaa amkoodari -kysely

Uudistunut AMKoodari.fi-verkkosivusto palvelee koodauksesta kiinnostuneita entistä paremmin

Viime vuoden kesäkuussa vauhtiin päässyt suurta innostusta ja kiinnostusta herättänyt viiden ammattikorkeakoulun (Haaga-Helia, HAMK, Laurea, Metropolia ja XAMK) yhteinen koulutushanke AMKoodari parantaa palvelujaan uudistetun verkkosivuston myötä. Tarjolla on nyt opintojaksoja kesälle sekä syksylle.

Uudistetulla AMKoodari.fi-verkkosivustolla on entistä helpompaa löytää kiinnostavat opintojaksot. Kaikki viiden ammattikorkeakoulun tarjoamat opintojaksot esitellään perustietoineen kootusti moduuleittain ja opintojaksoja voi suodattaa kätevästi opetuskielen ja ammattikorkeakoulun mukaan.

Uutena toimintona sivustolla on lisäksi opintojen suunnittelua tukeva kysely, johon vastaamalla käyttäjä saa välittömästi suositukset, minkä aihealueen opintojaksoja kannattaa valita oman osaamisen ja kiinnostuksen pohjalta. Käyttäjä saa kyselyn tuloksena myös suositukset työmarkkinoiden hakemasta osaamisesta.

Viiden korkeakoulun koalitio tuottaa Suomelle koodariosaajia

AMKoodari on koodauksen ympärille rakentuva maksuton ja kaikille avoin koulutus, joka vastaa ohjelmistoalan kipeään osaajapulaan. Koulutuskokonaisuuden tuottaa viiden ammattikorkeakoulun (Haaga-Helia, HAMK, Laurea, Metropolia ja XAMK) yhteenliittymä. Koulutushanketta koordinoi Metropolia Ammattikorkeakoulu.

AMKoodari-koulutus on loistava startti koodaajan urasta haaveilevalle, lisäkoulutukseksi jo koodaamista osaavalle, uranvaihtajalle sekä yrityksen henkilökunnan koulutukseen. Opintoja voi suorittaa oman työn ohella tai täyspäiväisenä opiskelijana. Koulutus on tarkoitettu kaikille ja kaiken tasoisille henkilöille, tutkinto-opiskelijoita lukuun ottamatta. Aiempaa koodauskokemusta ei tarvita.

AMKoodari-koulutus tarjoaa koodausosaamista hyvin monenlaisiin tarpeisiin: esimerkiksi verkkosivujen ja verkkokauppojen perustamiseen, taloushallinnon makrojen rakentamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja analytiikkaan sekä ohjelmointiosaamisen täydentämiseen.

Opintoja tarjotaan pääosin verkossa, joten opiskelu on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta Suomessa ja ulkomailla. Monipuolisesta kurssitarjonnasta on valittavissa hakijan tarpeita, osaamistasoa ja kiinnostusta vastaavat kokonaisuudet. Kaikkien viiden korkeakoulun kurssitarjontaa on mahdollisuus myös yhdistellä. Koulutuksen kautta voi suorittaa korkeakoulutasoisia 2–15 opintopisteen opintoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu opintojaksotarjontaan, AMKoodari-koulutuksen hyötyihin opiskelijalle ja yritykselle sekä uuteen opintojen suunnittelua tukevaan kyselyyn osoitteessa: amkoodari.fi.

Tervetuloa opiskelemaan!

Lisätietoja AMKoodari-hankkeesta

Projektipäälliköltä ja amkoodari.fi-kotisivun alalaidassa esitellyiltä korkeakoulujen yhteyshenkilöiltä.

Projektipäällikkö,
Veikko Koivumaa
veikko.koivumaa [at] metropolia.fi


         
 

 

Takaisin etusivulle

Koulutuksen rahoittaa:
Opetus- ja kulttuuriministeriö

Tietosuojaseloste